ACTIVITATS GUIADES

Raquetes de neu

La muntanya adquireix un punt especial quan l’hivern la cobreix de neu. Però no sempre és fàcil poder moure’s en aquest nou entorn i, sovint, pot ser perillós. Proposem rutes amb raquetes de neu amb les quals, a més a més de gaudir de l’entorn, aprendrem els perills que amaga i les tècniques per desplaçar-nos amb seguretat.

RUTA DURADA PREU EDAT Núm. Persones
Descoberta 1 1 hora 14€ A patir de 5 anys Mínim 2 pax
Descoberta 2 2 hores 26€ A partir de 5 anys Mínim 2 pax
Iniciació 3-4 hores 35€ A partir de 7 anys Mínim 4 pax
Perfeccionament 6-8 hores 45€ A partir de 7 anys Mínim 4 pax
Ascensió a cims + de 8 hores 45€ A partir de 10 anys Mínim 4 pax

Via Ferrata de Vallcebre

Una via ferrada és una activitat vertical que facilita l’accés a zones habitualment restringides a escaladors. La via ferrada de Vallcebre té 3 dificultats diferents que s’adapten al nivell de cada persona i permeten, així, que tothom pugui experimentar la sensació d’escalar una paret. La psicomotricitat gruixuda, la gestió de la por i la presa de decisions sota pressió són les principals habilitats que es treballen en una via ferrata.

· Preu: 39€ (inclou guia professional, assegurança d’accidents, arnés, dissipador i casc)
· Lloc: Roques d’Empalomar (Vallcebre), a 10 minuts de Pedraforca Parc Aventura


Barranc del Forat Negre

El barranquisme és una activitat semi- aquàtica que combina diferents disciplines. Consisteix a baixar per un barranc o engorjat travessant diferents obstacles naturals.
El barranc del Forat Negre és un barranc tècnic, amb un seguit de ràpels continuats, però prou apte per a tots aquells que volen conèixer aquest esport. A més de comportar una bona descàrrega d’adrenalina, aquesta activitat ens permet conèixer les maniobres bàsiques de seguretat per avançar en terrenys difícils. Aquest barranc és ideal per combinar-lo la via ferrada de Vallcebre ja que comparteixen punt d’inici.

· Preu: 46€ (inclou (inclou guia professional, assegurança d’accidents, neoprè, arnés i casc)
· Lloc: Roques d’Empalomar, a 10 minuts de Pedraforca Parc Aventura


Trekkings

Els trekkings que us proposem no signifiquen només caminar per la muntanya; La nostra pretensió és transmetre totes aquelles normes implícites que l’entorn mereix i que ens permetran formar part d’un medi sovint desconegut.

La comarca del Berguedà ens ofereix diversitat de paisatges esplèndids i emblemàtics com el massís del Cadí o el Pedraforca.

PEDRAFORCA EXPERIENCE

El projecte Pedraforca Experience neix de l’Associació Valls del Pedraforca amb la idea que el visitant gaudeixi d’una experiencia completa i global a l’entorn del Pedraforca. Descobrireu la Natura, la historia i tot el patrimoni que envolen aquesta muntanya mágica, així com tots els Establiments locals.

RUTES
Us oferim dos ascencions guiades al Pollegó superior del mític massís del Pedraforca que són les més habituals.

Per la Tartera de Gòsol
Desnivell: 1.100 mts Distancia: 9 km
Durada: De 7 a 8 hores
Dificultat Física: Alta
Dificultat Tècnica: Terreny relliscós i pedregós amb pendents forts. Perill de caiguda de pedres poc elevat.
Equipament del client: Calçat de muntanya amb sola adherent, pantaló i samarreta transpirable, jaqueta térmica, jaqueta impermeable, barret pel sol, motxilleta per l’aigua i menjar per picar
Preu: 40€/pers. (mín. 4 i màx. 8) . Inclou guía, assegurança i IVA.
Lloc: Gòsol(Berguedà)

Per el Verdet desde Saldes
Desnivell: 950 mts Distancia: 8,5km
Durada: De 6,5 a 7,5 hores
Dificultat Física: Alta
Dificultat Tècnica: Terreny relliscós i pedregós amb pendents forts. Perill de caiguda de pedres, exposició al vuit i grimpada. Perill de caigudes poc elevat.
Equipament del client: Calçat de muntanya amb sola adherent, pantaló i samarreta transpirable, jaqueta térmica, jaqueta impermeable, barret pel sol, motxilleta per l’aigua i menjar per picar. També un CASC facilitat per l’organització
Preu: 45€/pers. (mín. 4 i màx. 6) . Inclou guía, assegurança i IVA.
Lloc: Saldes (Berguedà)

  • No recomanat per a menors de 10 anys.
  • A la ruta del Verdet hi ha passos de grimpada de IIº, en cas de persones amb vertígen, si es tenen dubtes sobre la dificultat, o en temporada hibernal, hi ha la possibilitat de contractar un guía d’Alta Muntanya o d’escalada amb la ratio i tarifa corresponent.
Conèixer la flora i la fauna de cada zona, saber les característiques de cada estació, interpretar les senyals de la natura i, sobretot, respectar-la. Amb tot, un trekking és una lliçó d'humilitat i una oportunitat per ampliar els nostres coneixements més innats.
A part dels trekkings estàndards que us proposem, hi ha també la possibilitat de realitzar trekkings « a la carta » segons el vostre interès i nivel.

	· Guia 1/2 DIA (4 hores) 120€ per max 10 pax.
	· Guia 1 DIA             192€ per max 10 pax