Veniu a gaudir de Pedraforca Parc d’Aventura

Oferim un 20% de descompte per les tirolines de Pedraforca Parc d’Aventura a totes les escoles i instituts.

Per a les sortides escolars amb grups de més de 30 persones, recomanem els packs Multiaventura, així evitem llargues esperes sense activitat i fem la sortida més dinàmica.

La nostra proposta de Multiaventura consisteix en la combinació de una o diverses activitats amb els circuits de Parc Aventura®.

Totes aquestes sortides escolars per a insituts i escoles es realitzen a Pedraforca Parc Aventura (Parc de Palomera – Saldes) a només 1 hora i 45 minuts de Barcelona.

Parc Aventura Circuit Blau + 1 activitat

Tir amb arc:

Activitat que requereix atenció, destresa i sentit de l’equilibri, on posaràs a prova la teva punteria amb l’arc.

Orientació amb jocs:

Cursa d’orientació per equips on s’estimula la cooperació entre membres de l’equip, així com una sana competició amb els equips contraris. Després d’una petita formació de brúixola i mapa, cada grup ha de buscar les fites i realitzar els jocs i proves corresponents.

Ruta interpretativa:

Ruta circular al voltant del parc de Palomera. Descobrirem la flora i la fauna de la zona tot caminant per la muntanya.

Segway:

El Segway és ecològic, elèctric i funciona amb l’equilibri del cos. L’activitat es realitza en rotacions de 15 minuts, previ aprenentatge de la conducció del Segway. L’activitat és dirigida per un guia professional.

Btt:

Rutes en Bicicleta de muntanya guiades per un professional. Durant l’itinerari l’alumnat realitzarà una activitat física i d’habilitat, que posarà els alumnes en contacte amb la natura. Prèviament al recorregut es fa una avaluació de les capacitats i de l’habilitat de cada participant.

Tens alguna pregunta?

    Translate »