El barranquisme consisteix

en davallar per engorjats mitjançant salts, tobogans i ràpels per salvar els diferents accidents geològics propis d’aquest entorn.

(*) En tots els preus tens inclòs el guia, el vestit de neoprè, arnès i material de descens, i l’assegurança d’accidents.

Nivell I

Mínim 4 pers: 49,00 €
Dificultat: Baixa.
Material necessari: banyador, calçat esportiu

El barranquisme d’iniciació, està pensat per a la gent activa i intrèpida que vulgui provar una Barranquisme a prop de la Cerdanya Forat Negreactivitat amb adrenalina i sabor d’aventura sempre sota control.
Baixarem pels barrancs rapelant, saltant i fent tobogans, sempre sota la supervisió dels nostres guies titulats.

Zones: Alt Urgell, Berguedà.

Nivell II

Mínim 4 pers: 55,00 €
Dificultat: Mitjana.
Material necessari: banyador, calçat esportiu o botes de muntanya, roba lleugera per a l’aproximació, aigua i menjar per picar.

Per als que ja esteu enganxats al barranquisme us proposem un pas més en el descens de barrancs amb una proposta de salts de vertigen, tobogans impossibles, ràpels interminables i adrenalina al 100%.

Zones: Ripollès, Berguedà, l’Alt Urgell, Vallespir.

Nivell III

Mínim 4 pers Dificultat: Alta.
Material necessari: banyador, sabatilles o botes de muntanya, roba lleugera per a l’aproximació, aigua i menjar per picar, motxilla perforada.

Barranc de les Gorgues del Llec – 60,00 €
El barranc per excel·lència, un descens 10 sobre 10 de nota. Tobogans de fantasia, salts de principi a fi, ràpels i un paisatge de pel·lícula. No t’ho pots perdre!

Barranc de les Gorgues de Núria integral – 70,00 €
Barranquisme només apte perentusiastes de l’aventura i la natura. Vine a gaudir d’un barranc complet al 100% amb aquesta descens ple d’emocions: tobogans, salts vertiginosos, ràpels i aigua fresca us estan esperant!

Translate »