Oferim diversos itineraris en funció de la dificultat i de l’experiència de cadascú

Vols experimentar la increíble sensació de tenir el buit sota els teus peus? Vine a fer una via ferrata amb nosaltres i viuràs la verticalitat d’una manera totalment segura i controlada. Les vies ferrates permeten a senderistes i amants de la muntanya no escaladors, viure l’experiència d’escalar una gran paret i aprendre una manera més de gaudir de la natura.

Iniciació:

Preu: 42€ (inclou lloguer casc, arnes i dissipador)
Mínim 3 persones
Edat: a partir de 7 anys

Com el propi nom indica, les vies ferrates d’iniciació són ideals per prendre contacte amb el món vertical i experimentar la sensació de la progresió en paret.

Perfeccionament:

Preu: 70€ (Inclou lloguer de casc, arnes i dissipador)
Mínim 3 persones
Edat: Més de 7 anys

Les vies ferrates de perfeccionament estan adreçades a aquelles persones que vulguin gaudir d’una jornada completa en una via de més dificultat i més longitud. Com a vies ferrates de perfeccionament oferim:
– via ferrata de les Baumes corcades (Centelles)
– via ferrata de cal Curt (Vallcebre)
– via ferrata Teresina (Montserrat)
– vies ferrates d’Andorra

La Roca de la Creu

(Ribes de Freser)

A només 2 hores de Barcelona, la via ferrata de la Roca de la Creu és ideal per a la iniciació: poca alçada, equipament modern i un recorregut amable. Consta de dos trams diferenciats: El primer més físic i vertical, i el segon més suau i no tan vertical. L’Entorn de la via ferrata és espectacular, ja que en tot moment tens la vila de Ribes de Freser sota els peus, i a mesura que vas avançant, es va obrint la vall de Toses a l’oest coronada per la Tosa d’Alp, i la vall del Freser al nordest coronada pels majestuosos Torreneules.

Les Roques de l’Empalomar

(Ferrata de Vallcebre)

Equipada amb la tècnica i els materials mes avançats així com l’experiència aplicada en instal·lacions en ferrates han donat un resultat espectacular practicable per persones de totes les edats acostant la muntanya vertical a tothom.
A només 1 hora i 45 minuts de Barcelona, aquesta ferrata és ideal per iniciar-se a la progressió per paret d’una manera molt suau.
Per a progressar s’utilitza un talabard amb un dissipador especial per a ferrates i a més es va unit al guia amb una corda que permet, si cal, l’ajut en la progressió, augmentant encara més la seguretat.

Translate »